Notes/Domino FP10 är här + Vill ni flytta er Notes-app till Docker?

Notes/Domino FP10 är här + Vill ni flytta er Notes-app till Docker?

FP10 innehåller en hel del bra uppdateringar, exempelvis använder både Notes-klienten och Domino-designern nu Java 1.8. Servern uppdaterades till 1.8 i en tidigare FP så nu kan utvecklare använda senaste versionen Java – yay 🙂

Nytt är också att det nu går att köra Domino i en Docker-container. Det betyder alltså att den som vill slippa ha en fysisk Domino-server kan flytta sina Notes-applikationer till Docker. Installera Domino i er egen Docker-container eller köp en plats hos någon av IBMs Business Partners.
För den som vill ha mer info går det att läsa IBMs release note här, eller så kan ni kontakta oss 🙂

För den som vill läsa mer om vad FP10 innehåller hittar all info här.

Behöver ni hjälp med att uppgradera? Kontakta oss

Den som har vägarna förbi Las Vegas 19-22 mars får inte missa IBMs Think2018 conference. Där utlovas demos och workshops med nya ND Version 10 (Notes/Domino 10). ND10 är planerat att släppas senare i år.