nyheter

Många företag tror att nativa appar är det enda alternativet, men en web-app kan utvecklas snabbare och har dessutom lägre underhållskostnader. Ett alternativ till en vanlig app kan vara en PWA (Progressive Web App), även kallad web-app. Med kortare utvecklingstid, enklare underhåll och lägre kostnader är...

Att testa olika webbläsare kanske inte är något du gör särskilt ofta. Men det är enkelt att installera en ny webbläsare, testa lite och se vad du tycker. Kanske hittar du en ny favorit!Behöver ni hjälp att anpassa era webblösningar så de fungerar i flera...

Har du någonsin råkat ut för ett datorhaveri? Då vet du hur viktigt det är med en bra backuplösning! Moderna enheter är ofta kopplade till molntjänster som automatiskt säkerhetskopierar visst data, men inte allt – det är därför viktigt att ha en strategi för säkerhetskopiering!


Sparar du också lösenordet på undersidan av tangentbordet? I plånboken? Kanske i en excel-fil (som du mailar runt till alla på kontoret)?
Det är såklart jättesmidigt att ha 1234 som lösen till alla konton - det fungerar ju även till både bankkort och portkod! Men kanske inte jättesäkert.

Vi har använt git dagligen de senaste tre åren och kan rekommendera alla som behöver en stabil versionshanterare att testa just git. ❤ Det är den versionshanteraren som vi tycker fungerar allra bäst.

En webkamera har blivit en naturlig del av skrivbordsuppsättningen för oss 'hemmaarbetare'.
Datorns inbyggda kamera & mikrofon är tyvärr oftast inte så mycket att ha, speciellt inte om man sitter i digitala möten flera gånger per dag.
Det kan vara värt att investera i en bra kamera och framförallt en bra mikrofon/headset.

Under året har vi haft i princip noll kundmöten IRL, men desto fler digitalt!
Förhoppningsvis kan våra erfarenheter hjälpa er att hålla givande, digitala möten.

Säkerhetsintrång blir tyvärr allt vanligare . Konsekvensen kan bli att din personliga information läcks ut och säljs på nätet utan din vetskap. 😬

Alla dessa trick löser vanliga problem på ett elegant och enkelt sätt. Om du kan Javascript känner du troligtvis redan till något eller några av dem, men förhoppningsvis är några nya!